Banner_ChiSiamo.jpg

Bij Esprase vind je het volledigste online te bestellen productgamma op het gebied van onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. Gewoon die onderdelen en accessoires die je zelf kunt installeren of vervangen. Wie goed voor zijn apparaten zorgt, haalt er veel meer uit.

Ontstaan vanuit expertise

Esprase is in 2008 begonnen als lokale onderdelenwinkel in Purmerend. In de winkel hielpen we graag onze klanten, vanuit expertise en reparatie specialisme, bij de problemen met hun witgoed apparatuur. We weten zelf minstens zo goed wat voor vervelende toestanden een kapot huishoudelijk apparaat kan veroorzaken, dus staan we altijd klaar met passend advies. In 2012 startten we met een online winkel, die sindsdien hard gegroeid is.

Wij helpen jou het zelf te doen

Met ruim 19000 tevreden online klanten werd het in 2012 tijd voor een vernieuwde webwinkel. Een winkel die beter voldoet aan de wensen van de klant en bovendien een winkel die het klanten nog gemakkelijker maakt hun specifieke onderdelen, accessoires of onderhoudsproducten te vinden. In 2020 zijn Esprase en Horecarte BV gefuseerd als en bedrijf dat samen werkzaam is op de horeca markt. Deze fusie heeft bijgedragen aan het verbeteren van de service en het vergroten van het assortiment. Ook al is Esprase inmiddels gevestigd in een reusachtig magazijn en besloten we de winkel te sluiten: de filosofie van klanten helpen met hun problemen is niet veranderd. Die zit vast in de wortels van iedere medewerker.

Samen met Esprase

Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de mogelijkheden, en bespaar je tijd en geld. En wellicht verras je jezelf en vind je het nog leuk ook. Esprase gelooft dat iedereen dit kan. Met Esprase kom je er samen wel uit!